Hjelp

FAQ

Hva er forskjellen mellom tjenestene ?

Backup  er en veldig enkel (men kraftig) online backup-løsning. Du velger hvilke mapper du vil sikkerhetskopiere, og backupfabrikkens backup vil kjøre i bakgrunnen for å beskytte innholdet i disse mappene mens du arbeider. Etter installasjon kan du jobbe uforstyrret.

SkyDisk løsningen er vår fleksible og innovative produkt som gjør dine filer enkelt  tilgjengelig for deg, og synkroniserer seg mot andre maskiner der løsningen er installert. Alt du trenger å gjøre er å koble deg til Internett og logge på, så har du tilgang til filene fra alle dine maskiner, uansett hvor du befinner deg i verden. Med SkyDisk er ikke filene dine låst til én datamaskin, men følger deg der du er.

s.

Hvor mye lagringsplass har jeg ?

Du kan ta backup / speile opp til 2000 GB data med grunnpakken. Du kan oppgradere når du vil. Det koster 290 per mnd per ekstra 1000 GB. Vi begrenser ikke mengden data du kan laste opp eller ned til Backupfabrikken sine servere (båndbredden).

Hvor er filene mine lagret?

Filenedine  lagres vanligvis både på din egen datamaskin og i backupfabrikkens state-of-theart datasenter.

Slik kan du være sikker på at du har tilgang til dine filer og kan bruke dem som normalt selv om du ikke er online.

Backupfabrikken leier lagringsplass hos tredjepart. De bruker cutting edge teknologi. Vi kjører 256-bit kryptering, som sikrer din data fra uønskede øyne. Dataen blir lagret i England og USA.

Begrenser vi noen gang hastigheten ?

Nei, hos oss er det er ingen begrensninger på hvor mye båndbredde du kan bruke hver måned.

Det er heller ingen begrensninger på hastigheten på overføringer utover de naturlige grensene for våre datasentre. De har super raske forbindelser. I motsetning til enkelte andre leverandører vil vi ikke straffe deg for å benytte vår tjeneste ved å strupe båndbredden bare fordi du lagre mye.

Hva skjer hvis jeg sletter en fil fra min PC?

Hvis du sletter en fil på din PC, så ligger fortsatt i papirkurven inne på din webportal,  selv om den ikke er i papirkurven i Windows.

Det blir her i 30 dager, slik at du kan gjenopprette det raskt og enkelt. ( Backupfabrikken database gir deg valget til å utvide denne perioden )

Du får tilgang til Recycle Bin ved å  logge inn på webportalen. Klikk så på kategorien Sikkerhetskopi og klikk på  papirkurven oppe i venstre hjørne.

Kan jeg få tilgang til tidligere versjoner av filer?

Ja! Backupfabrikkens Backup tar vare på de siste 30 versjonene av en fil.

Logg inn på din web portal, klikk på kategorien Backup og naviger til filen. Dobbeltklikk på filen for å se dens egenskaper, og du vil få opp en liste over historiske versjoner. Last så ned den versjonen du ønsker. Backupfabrikken database gir deg enda flere muligheter.

Hva får du med SkyDisk som du ikke får med Backup?

Med backup får du vår basisfunksjon, som er en sikkerhetskopi/speiling av din maskin på nett. Dersom du velger vår Skydisk-løsning  blir følgende funksjoner tilgjengelig for deg:

  • FTP-tilgang

  • Fildeling

  • Facebook, SmugMug og Flickr integrering

  • Online redigering av dokumenter og bilder

  • En integrert musikk nettleser og spiller

  • Web-avspilling for video-filer

  • Mobile Access

Hvorfor trenger jeg Backupfabrikken ?

Over 60% av data brukere har mistet uerstattelige data fra datamaskinen sine.

Bilder, musikk, video, e-post og dokumenter – er verdifulle, men veldig lett å miste. Harddisksvikt, brann, tyveri eller bare en tilfeldig brukerfeil kan slette svært viktig innhold på sekunder. Backupfabrikken gjør at du slipper og tenke mer på dette. Dette fordi sikkerhetskopiering blir gjort kontinuerlig av endringene dine på din datamaskin.

Kontakt oss

Kontakt info:

Getonnet AS

Ringsevja 12 , 3830 Ulefoss

Org nr 998 580 706

Tlf: 35 90 10 20

Support@backupfabrikken.no

Navn

Epost

Beskjed