Backup

Kr 290 per månad

2 TB backup

Automatisk backup

Windows

Mac

Linux

NAS

Skydisk / Online lagring

Databasefiler

Ubegrenset enheter

Automatisk backup

Backupfabrikken tar automatisk backup av dine filer på en eller flere datamaskiner der programvaren er installert. Du velger hva det skal bli tatt backup av og en sikkerhetskopi av alle filer blir lagret i våre datasentre for sikker backup. Du har til enhver tid tilgang til alle filene fra din private nettportal. Hvis datamaskinen blir ødelagt eller stjålet, kan du enkelt laste ned alle tapte filer fra din nettportal til hvilken som helst datamaskin.

Hvor trygt er det?

Fysiske harddisker, minnepenn og CD’er blir ikke sett på som en trygg form for backup. De har begrenset levetid, og sjansene for å miste eller ødelegge de er store. Backupfabrikken lagrer alle dine filer i sikre datasentre plassert i London. All data blir lagret på to fysisk adskilte plasseringer for optimal sikkerhet. Når du henter ut filer fra våre datasentere går alt gjennom en sikker SSL-kryptering, som helt enkelt betyr at andre ikke kan få tilgang til informasjonen.

Det finnes ingen 100% sikker backup, og vi anbefaler alle våre kunder å ha backup flere steder. Vi mener å ha en av de sikreste løsningene som finnes idag.

Hvor enkelt er det å komme igang?

  1. Du installerer vår programvare på datamaskinen. Estimert tid: 5 minutter
  2. Du velger hvilke mapper / områder det skal bli tatt backup av.
  3. Du fortsetter ditt daglige arbeid, mens Backupfabrikken jobber i bakgrunnen.
  4. Mister du noen filer kan du enkelt laste de ned fra din nettportal eller ringe oss for hjelp.

Trenger du mer plass?

Pris per ekstra TB er 290,- per mnd.

Vi hjelper deg i gang!

PRØV GRATIS